söndag 3 juni 2012

Big Miracle

Har sett filmen Big miracle med Drew Barrymore (?)  den var faktiskt bra, gillar sånna här filmer som är verklighetsbaserade och  har trovärdig handling istället för filmer som  är ahh skräck typ hahaha.

sov till 3 idag helt otroligt och knäppt men var ju på hattparty igår och ja det blev segt samt  jag har inte kunnat sova länge i veckan pga tentan som skulle in men nu känns det lite bättre faktiskt. imorgon är det lungtest, bio med Julia samt kolla på present till rebecka för hon tar studenten på fredag.

har precis gått igenom olika sevärdheter jag vill se i LONDON, för jag skall nämligen dit med Rebecka och vara där i i några dagar. skall nog se till så vi kan  vara där i 6 dagar samt dagen ;) HOPPAS du ser detta R hahaha. samt även kollat upp tur och retur dit och priset ligger visst på 531,30 :- för biljetten. kollat upp andra priser till andra saker som man kan göra, skall försöka göra en budget  hur mkt det går åt, får ju pengar den 24 augusti :)


är väldigt glad och lycklig just nu, är helt avslappnad och lugn, känns så iallafall, kanske inte blir så efter denna vecka... vem vet. går ju på sommarlov den 7 juni :) 1 veckas sommarlov sen börjar jobb med tidig vecka.

så här såg min hatt ut igår idag ser den lite annorlunda ut hahaha
lyckad kväll/natt/dag var det iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar